Velkommen til Liers Husflid - en butikk og faghandel som syr bunader fra alle landsdeler i Norge. Liers Husflids håndarbeid av nasjonaldraktene preges av respekt for tradisjoners bunadsøm, og bunadskikk som rettesnor. 

 

Bunaden er en av Norges sterkeste ikoner. Drakten bidrar til identitet og tilhørighet, og få steder i verden har like mange forskjellige nasjonaldrakter som i Norge. 

La deg inspirere av vår spennede nettbutikk bunadsalg.no

 

Praktfull bunad i Gamlebyens vakre omgivelser. Østfoldbunaden Løken i blå versjon. Østfoldbunaden Løken fåes også i både sort og hvitt. Les mer om Løken HER


 
Bunaden er med på å bekrefte din stolthet for hjemstedet.

Bunaden er med på å bekrefte din stolthet for hjemstedet.

Pledd fra Røros Tweed er en av bestselgerne våre.

Tilbake til røttene

Kanskje er du en utflyttet Østfolding som ønsker å vise din stolte tilhørighet til oppvekststedet ved å vise deg i en av de to vakre Østfoldbunadene. Eller kanskje du har flyttet til Østfold og vil vise hvor du kommer fra i Norge ved å ikle deg ditt hjemsteds bunad. Hos Liers Husflid kan du få sydd nesten alle norske bunader. Velkommen!

 Norges vakreste bunader →

Spennende produkter

Butikken vår i Fredrikstads gågate bugner av det beste fra norske husflidprodukter og byr på et mangfoldig utvalg av norske og internasjonale designprodukter som kan fornye din bolig. 

Se produktene HER →Østfoldbunaden fra 1936 var den første ut på markedet av de to Østfoldbunadene.Send inn dine bunadsbilder til vår Instagram:

Instagram